13 iulie 2011

Leapsa!

Probabil ca ati vazut leapsa asta interesanta care circula in ultima vreme. Da, vorbesc de cea care presupune sa spunem pesoanele care nu ne plac. Ei bine, C.L.M a fost draguta si mi-a pasat-o si mie, iar eu nu o pot refuza, desi nu obisnuiesc sa fiu rea (totusi uneori e bine sa scoti la suprafata si scorpia din tine). Sa intram direct in pita deci, nu imi plac oamenii care (ordinea e aleatoare, nu ma pot decide care imi plac mai putin):

1. sunt genul "stie-tot" 
 Vorbesc de genul de oameni, care au impresia ca stiu tot, de la flori, la avioane. Inidferent ce spui tu ei stiu mai mult, iar daca nu stiu, isi imgineza cum ar trebui sa fie si is si siguri ca isi si imagineaza bine. Oamenii care nu se insela niciodata. Oamenii care , desi stau la masa cu inca 3 persoane care spun ca Bulgaria e in U.E, ei o tin una si buna ca ei stiu ca nu si deci sigur e nu (true story).

2. ipohondrici 
Genul de oameni care pot sa faca din o durere de cap o adevarata tragedie. Oamenii carora daca apuci cumva sa le spui ca te doare capul, regreti in secunda urmatoare, caci se pe ei ii doare cu siguranta de 10 ori mai tare, sau iti povestesc apoi o jumatate de ora cat de tare i-a durut capul ieri, alaltaieri sau acum o saptamana.

3. stiu sa "ofere", dar nu si sa "primesca"
Oamenii carora le place sa faca glume (proaste) pe seama ta sau a altora din preajma lor si apoi o intorc spunand ca glumesc, dar cand le intorci gluma (la fel de proasta) se uita la tine ca si cum le-ai fi dat in cap si se uita urat la tine 2 saptamni. Cred ca cunoasteti cu toti genul.

4.  nu au butonul "stop" 
Cei carora le place sa se auda, indiferent ce spun. Carora desi le spun 3 oameni ca nu sunt interesati de poveste pentru ei e egal cu zero, tot trebuie sa o spuna, chiar daca dureaza un sfert de ora, timp in care toti isi dau ochii peste cap.

5 au aere de superioritate 
Daca vin la tine sa ma inveti sa fac omleta, nu inseamna ca trebuie sa ascult o adevarata epopee despre cat de  de tare esti tu ca stii sa faci omleta si cat de prost sunt eu ca nu stiu cum se face. Sper sa fi dat un exemplu cat mai elocvent.

6. te barfesc pe la spate 
Pe astia cred ca ii stiu toti si toti "ii plac"la fel de mult ca mine.

Cam  atat imi vine acum in minte. Categoriile de mai sus sunt oameni cu care, din pacate, sunt nevoita sa interactionez destul de des.
Banuiesc ca acum trebuie sa dau leapsa mai departe. O ofer urmatoarelor persoane, daca au placerea sa o faca:
 Amelia T
Colourful Bazaar
Cristina S
Despre frumusete
Ela's thoughts
 Irinuk's Blog
Just...bla bla bla
Laura M
Miu Miu
Dariaa.

2 comentarii: