17 octombrie 2012

Au fost candva!

Dragelor, imi cer scuze pentru absenta. De data asta am lipsit motivat, caci am inceput "santierul", cum il numesc eu: zugravit, schimbat faianta, gresie si alte cele. Din fericire, am reusit sa fac cateva poze pentru o postare saptamana trecuta, asa ca acum mi-am facut avant sa va scriu. 

Daca titlul nu a fost destul de elocvent, va spun ca azi o sa va vorbesc despre produsele consumate in ultima perioada. Cred ca ati observat ca astfel de postari sunt destul de populare in ultima vreme, asa ca am zis ca, daca tot nu prea am scris eu review-uri in ultima vreme, pot sa va spun cateva cuvinte despre anumite produse astazi. Iata vedetele de azi:



Parca s-au vorbit intre ele si toate cremele de fata s-au terminat deodata...


Gelul de curatare si crema le-am castigat la un concurs organizat de Ivatherm pe facebook. Deoarece am observat ca expirau in aproximativ 5 luni am inceput sa le folosesc. Gelul de fata am reusit sa il termin, dar crema nu prea, dupa cum puteti observa. Gelul mi-a placut, insa nu m-a dat pe spate incat sa-l cumpar. Exista altele la fel de bune si preturi mai prietenoase. Crema nu mi-a prea placut, mi se pare ca nu face fata nici pentru hidratare, deci de altele nu poate fi vorba. Sa va mai spun ca alcoolul denat. e intre primele 4 ingrediente?


Despre aceasta crema am scris aici putin si imi mentin parerea. Nu face tot de promite, dar nici rea nu a fost pentru mine. De cumparat nu o voi cumpara, sunt convinsa ca se gasesc altele mai bune si la preturi mai avantajoase.


Si despre crema Liz Earle am scris aici si parerea mea e aceeasi. Imi pare tare rau ca s-a terminat, dar nu o sa o cumpar, caci are un pret ridicat si prefer sa incerc o crema de la Paula's Choice.


Parerea mea  despre acest produs o gasiti aici. Va mai spun doar ca produsul este pe lista de produse care merita si trebuie recumparate.


Uleiul de argan este primul produs caruia i-am facut review pe blog. Daca sunteti curioase intrati aici. L-am cumparat de 2 ori pana acum, dar nu o sa o fac si a treia oara. Vreau sa imi iau alte uleiuri in cantitati mai mici si sa fac un mix eventual.


Solutia pentru uscare rapida de la Kallos nu e chiar gata, dupa cum puteti observa, dar s-a uscat astfel incat nu o mai pot folosi. Am cumparat-o de 2 ori deja si as cumpara-o si a treia oara daca as gasi-o la vreun stand care sa nu fie in mall, unde nu am mai ajuns de secole. Intre timp am inlocuit-o cu un lac transparent cu uscare rapida care face treaba destul de buna. ( Cu ocazia asta vedeti si voi cum a rezistat lacul din postarea trecuta pe unghii dupa o saptamana si prima mea incercare de punctulete cu dotting tool).


Rimelul de la Essence mi-a placut pentru ca mi-a amintit de primele mele rimeluri. Are periuta clasica:


Il consider perfect pentru zi caci nu incarca genele si le ofera un efect foarte natural. Daca vreti un efect waw nu il recomand. Intre timp mi-am luat un alt rimel Essence pe care il incerc. Da de la asta catadicsesc sa ii fac si un review.


Lotiunea aceasta de corp de la Sephora nu a aparut in poza de grup, dar am gasit-o dupa poze. Am luat-o din Sephora, in perioada reducerilor si a fost destul de spornica. Se intinde foarte bine, intra repede in piele si are un miros placut. E numai buna cand sunteti pe fuga, dar daca aveti probleme cu pielea uscata nu o sa faca fata. 

Ce produse din cele de mai sus ati folosit? Ce ati incerca si voi?