15 mai 2013

Giveaway parfumat cu L' Occitane!

Dragelor, vreau sa va sanunt ca cei de la L'Occitane lanseaza o noua colectie de parfumuri, La Collection de Grasse, colectie care "reuneste ingrediente din tinuturi apropiate si indepartate". " Pe dealurile din Grasse există plante cu cele mai extraordinare mirosuri, transformate într-o zi în esenţe parfumate. Apoi li s-au alăturat extracte şi balsamuri din Indii, Orient şi continentul american.  În scurt timp, Grasse a devenit un punct de întâlnire între cele mai rare şi mai valoroase materii brute din industria parfumurilor, pregătită întotdeauna să îşi pună bogăţiile la dispoziţia parfumierului."

Pentru prima data L'Occitane are propriul parfumier: Karine Dubreuil, parfumier renumit, pregatita in Grasse. a lucrat cu case de parfumuri importante si a creat parfumuri de succes, Gucci, Guerlain, YSL. Ea va deveni purtatorul de cuvant al parfumurilor brandului. 



Prin bunavointa celor de la L'Occitane, aveti acum ocazia sa catigati si voi unul din parfumurile noii colectii. Iata ce trebuie sa faceti:
  • Urmariti acest blog prin GFC si dati like paginii blogului, Dia's things;
  • Intrati pe www.loccitane.ro si lasati link cu apa de toaleta Collection de Grasse preferata;
  • Sa dati like paginii de facebook L'Occitane Romania  sau sa cconvingeti un prieten sa dea like, daca voi ati dat deja like.
  • Dati un share giveaway-ul pe facebook;
  • Completati formularul de mai jos;


Perioada de desfasurare a concursului este 15 mai-25 mai 2013. Astept cu drag inscrierile voastre!


once upon a time season 2 dvd release date once upon a time season 2 dvd best buy once upon a time season 2 dvd features once upon a time season 1-2 dvd box set