3 august 2013

Review: Crema de zi si masca gel Capra Nera by Déesse of Switzerland!

A venit momentul sa va povestesc si despre celelalte 2 produse ale gamei Aqua Treatment: crema de zi si masca gel.  Despre gelul de curatare si tonicul facial v-am povestit deja aici.

Crema de zi





Ambalajul cremei este facut din acelasi plastic tare si semiopac. Pot sa va spun ca acesta este foarte rezistent, eu port crema dupa mine in fiecare weekend prin geanta, mi-a cazut pe gresie si ambalajul a ramas intact, chiar daca arata ca dupa al 2-lea razboi mondial. Are acelasi miros placut si nu prea intens ca celelalte produse din gama. Ce nu-mi prea place mie e modul de ambalare, care necesita o spatula pentru luarea produsului din cutiuta. Apreciez totusi, ca la lansare ni s-a spus ca este necesara spatula pentru a nu baga degetele si a contamina crema. Am folosit o lingurita pentru extragerea cremei, dar tot mi-ar fi placut un altfel de ambalaj.


Crema are o culoare alba si o textura care permite aplicarea ei cu usurinta. Eu o aplic prin miscari de intindere dinspre centrul fetei spre extremitati.


Imi place ca simt ca imi ofera intr-adevar hidratarea de care tenul meu are nevoie, in special obrajii. E crema mea preferata din acest punct de vedere. E singura incercata care chiar m-a facut sa imi simt tenul hidratat o perioada lunga de timp, fara a-mi accentua luciul din zona T, mai ales pe timpul verii. Crema se intinde usor si chiar dupa aplicare tenul arata ca si cum ar fi umed. Crema este, de asemenea, destul de spornica, o folosesc de aproape 4 luni, cu precadere dimineata, uneori si seara, si inca mai am sufient produs pentru o perioada de timp, dupa cum puteti observa din poza de mai jos. Mai multe despre ce promite aceasta crema puteti citi aici.


V-am spus deja ca ce nu prea agreez la ea e sistemul de dozare al produsului si nu incanta nici faptul ca, desi se rocomanda a fi o crema de zi, nu are SPF. Eu o aplic diminieata si intotdeauna aplic peste o crema cu SPF, lucru pe care vi-l recomad si voua.  Pretul cremei este de 198,71 lei si o gasiti aici.

Din pacate, am aruncat cutia in care venea crema, asa ca nu mai am lista cu ingrediente.

Masca gel


Masca gel vine ambalata intr-un plastic tare, transparent. Are si ea un miros placut si discret. Dupa cum ii spune si numele, textura sa este cea a unui gel, care desi are o tenta albastruie in ambalaj, pe fata este incolora.


Sistemul de dozare imi place, permite utilizarea cu usurinta a produsului. O astfel de dozare as fi preferat si in cazul cremei.


Imi place ca masca se aplica cu usurinta pe pielea curata si se absoarbe mare parte in piele. Astfel, este usoara si indepartarea ei, prin clatire cu putina apa calduta. Dupa folosirea ei imi simt fata intr-adevar hidratata si mai neteda. La fel ca si celalalte produse din aceasta gama, mi se pare ca si ea este destul de spornica. 

Nu am ce sa-i reprosez, poate doar ca mi-ar placea ca pretul sa se incadreze in bugetul meu. O gasiti aici la pretul de 154,45 lei.

La fel ca in cazul cremei de fata, am aruncat cutiuta in care aceasta masca venea, asa ca nu va  pot scrie si lista de ingrediente.

Ca o concluzie, vreau sa va spun ca toate produsele din aceasta gama mi-au placut, dar crema de fata, cu toate ca are anumite neajunsuri, e preferata mea.