2 noiembrie 2013

Empties!

Nu pot sa cred ca au trecut 2 luni de la ultima postare de acest gen si eu am terminat atat de putine produse! Oare cum reusesc unele fete sa termine atatea produse intr-o singura luna? Din pacate, am terminat unele produse dupa care imi pare tare rau. 




Stiu ca mini lotiunea micelara de la Yves Rocher ati vazut-o si in ultima postare Empties, dar era in cutiuta cu "terminate" si initial am crezut ca am terminat-o in aceste 2 luni. Stiti, eu am obiceiul ca dupa ce termin un produs sa-l depozitez in aceasta cutiuta, nu la gunoi, pentru a nu uita sa-l prezint in aceasta postare. Ei bine, abia acum mi-am amintit ca am pastrat ambalajul lotiunii micelare deoarece este asa mic si dragalas ca m-am gandit ca o sa-mi foloseasca candva (am o obsesie pentru mini produse, mi-s prea dragi sa le folosesc si mai apoi sa le arunc ambalajele).


La capitolul produse pentru ten resimt cel mai tare pierderile. Mi s-au terminat ambele creme de fata. Despre crema de fata de la Capra Nera by Deesse of Switzerland v-am scris aici si parerea mea e aceasi, dar vreau sa mai adauga ca, dintre toate cremele de fata incercate de mine, aceasta a fost preferata mea. Din pacate, crema de la Paula's Choice nu a fost o alegere fericita si mi-a parut rau ca am dat banii pe ea. Nu dau vina pe crema, ci pe faptul ca nu am stiut sa aleg crema potrivita tipului meu de ten. Despre gelul de curatare v-am povestit aici si sunt de aceasi parere, un produs bun dar se gasesc la fel de bune la preturi mai accesibile.


Fixativul de la Wella mi-a placut la nebunie. Eu nu prea suport fixativul de pe vremea cand surioara mea folosea  unul foarte puternic, in baie cand eram si eu acolo si simteam ca ma sufoc de la el. Ei bine, cu acesta nu s-a pus problema deoarece miroase absolut genial a pepene, fixeaza bine si dupa ce iti piepteni parul se duce in mare masura din par. Spay-ul pentru uscare rapida de la Farmec a fost iarasi o descoperire placuta. Eram sceptica, dar chiar si-a facut treaba. O sa-l recumpar, numai sa am ocazia sa ajung intr-un magazin cu produse Farmec, ca tot uit sa ma duc la unul din magazinele lor.

Untul de corp cu pepene si castravete de la Thai Spa mi-a placut, dar la sfarsit abia asteptam sa-l termin. A fost foarte spornic si si-a facut treaba destul de bine. Mirosul e genial, dar spre sfarsit parca s-a ingrosat si a fost mai dificil de folosit, plus ca era un chin de folosit cand aveam unghiile lungi.


Am terminat si samponul Ultra Doux de la Garnier cu argan oil and cranberry. A fost un sampon ok, dar nu ma arat incantata deoarece de cand l-am terminat pe aceasta l-am folosit de 2 ori pe fratele lui cu avocado si da, m-am indragostit si eu. Ii multumesc cititoarei mele Gabriela pentru ca m-a convins ca merita incercat.

Cam asta ar fi. Probabil vi se pare ciudat ca, spre deosebire de data trecuta, acum nu am nici un gel de dus la consumate. Sa stiti ca m-am spalat in aceasta perioada, doar ca am un gel de dus de 500 de ml extrem de spornic despre care o sa va povestesc in curand, caci chiar merita o postare separata.

Ati folosit si voi produsele de mai sus?