12 februarie 2014

Review: Herra Hair Perfume!

Cand am auzit prima data despre parfumul acesta pentru par mi-am zis ca e mai mult un moft, o alta metoda de a scoate bani din buzunarele femeilor pasionate de cosmetice si, in special, de parfumuri. Dupa ce am alungat acest prim gand si am judecat putin lucrurile la rece, mi-am zis ca daca ar reusi sa ma scape de unele mirosuri neplacute care raman impregnate in par, chiar daca acesta e proaspat spalat, si-ar merita banii. Daca a reusit, sau nu, sa ma convinga acest produs o sa aflati in randurile de mai jos.




Parfumul are un ambalaj elegant, negru cu auriu si o cantitate de 50 ml, cantitate care preconizez ca o sa-mi ajunga luni bune. Imi place ca sticluta de parfum este bine protejata intr-o cutie de carton negru, astfel ca pot sa-l iau cu mine in weekend-uri cand plec de acasa, fara sa-mi fac griji ca s-ar putea sparge. 


Eu il folosesc in special la sfarsitul saptamanii, cand parul meu este expus fumului de tigara. Prima data cand l-am folosit, intr-un exces de zel, am aplicat vreo 5 pufuri de parfum pe parul desfacut si mi-am dorit sa ma fi rezumat la 2-3 pulverizari, caci cateva ore am simtit foarte intens mirosul lui. 

Bineinteles ca fiind un parfum mirosul este foarte important. Ei bine, acesta are un miros dulce, care mie imi place tare mult. Mirosul lui imi pare cunoscut dar nu reusesc sa-l asociez cu ceva anume. Prietenul meu a rezolvat repede misterul cand mi-a mirosit parul, mi-a zis "Miroase frumos. A ce miroase? A cocos? Sau nu, a caramel... De fapt, a cocos cu caramel". Bineinteles, ca eu nu am sesizat vreo asemanare cu aceste mirosuri, dar mi se pare ca aceasta asociere va ajuta sa va dati seama ca chiar are un miros dulceag. Parfumul il resimt in par si la cateva ore de la folosire, dar la o intensitate mai mica.


Eu avand parul lung si destul de des cand sunt intr-o incapere in care se fumeaza parul meu miroase foarte tare a fum. Ei bine, de cand cu acest produs nu-mi mai fac probleme in ceea ce priveste mirosul, aplic 2-3 pulverizari pe lungimea firului de par si miros de fum de tigara este acoperit si parul meu miroase si frumos.

Ingredientele parfumului le puteti vedea in imaginea de mai jos. Initial m-am speriat de prezenta alcoolului denat. printre primele ingrediente, dar apoi mi-am amintit ca acesta era prezent si in keratina lichida si cu toate acestea am fost extrem de multumita de ea. Oricum, parfumul are si cateva ingrediente cheie, benefice pentru par, ca extractul de floarea soarelui care protejeaza impotriva razelor UV, glicerina care adauga umiditate fara a incarca parul si extract din frunze de maslin care protejeaza parul impotriva poluarii si a oxidantilor.


Va spun sincer ca pe mine m-a cucerit. Imi place foarte mult mirosul lui, faptul ca alunga mirosurile neplacute din par, fara a-l incarca si faptul ca este spornic. Eu cand folosesc parfumul pentru par nu mai folosesc si alt parfum, pentru ca mi se pare prea mult.

Produsul il gasiti online, pe site-ul celor de la Sageco Concept. Sageco Concept este un magazin online ce comercializeaza extensii par natural. De asemenea, incepand din anul 2012 este unicul reprezentant oficial in Romania al brand-ului Tangle Teezer, iar din anul 2013 si-a adaugat in portofoliu, tot ca unic reprezentant in Romania, brand-ul Herra Hair Parfume.

Voi ati incercat vreun parfum pentru par? Ce parere aveti despre acest tip de produs? Va tenteaza?